INFO

Tärkeää tietoa

  • cropped-IronLakeSafari_Logo.png

Oheisesta listasta löytyy useimmin kysytyt kysymykset vastauksineen. Pyrimme aina tekemään kaikkemme, jotta vesillä olisi turvallista ja kaikki palaisivat hymyssä suin retken jälkeen rantaan. Kippareillamme on Rautavedellä veneilystä yli 15v kokemus ja lisäksi suoritamme parhaillaan saaristolaivuritutkintoa, joka on yksi osa viralliseen pätevyyteen kuljettaa vuokravenettä.

Kesän 2022 kausi alkaa heti, kun kipparimme ovat käyneet tarvittavat pätevyyskurssit loppuun. Arvio on kesäkuun alkupuoli. Varauksia otamme luonnollisesti jo kesälle vastaan!

Jos jokin asia askarruttaa, vastaamme mielellämme kysymyksiin. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Terveisin Iron Lake Safarin kipparit

Mitä hintaan sisältyy?

Mitä tarvitsen mukaan?

Pääsääntöisesti sään mukainen varustus. Keskikesällä aurinkorasva on tärkeä, koska järvellä palaa helposti!

Mitä jos varauspäivänä sataa kaatamalla?

Ei hätää! Ei meidänkään kuljettajat tykkää sateella veneillä, joten tarvittaessa siirretään varausta veloituksetta. Veneeseen saa myös ajokuomun, jolloin pieni sade ei haittaa.

Onko veneessä ja vesillä turvallista?

Kaikilla matkustajilla on meidän puolesta otettuna retkivakuutus ja lisäksi kipparit ovat käyneet ensiapukoulutuksen. Valitettavasti vakuutusta ei saa kuitenkaan vesihiihtoon tai muihin vastaaviin aktiviteetteihin. Kaikille matkustajille on pelastusliivit veneessä valmiina.

Saako veneeseen ottaa omia eväitä?

Tottakai! Veneessä on pieni jääkaappi, johon ruuat ja vauhtijuomat saa viilenemään. Huomioithan kuitenkin, että vesiurheilua et voi harrastaa alkoholin vaikutuksen alaisena.